Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Panna. Skrytý potenciál.

22. 9. 2023

Taky jste si všimli, že pokud jde o Pannu  a charakteristiky, které se k ní běžně přiřazují, něco tady nesedí? Že něco zásadního bylo překrouceno a něco úplně skryto?

 

Potenciál znamení Panny je, z mého pohledu, nedoceněný, a to, co se v posledních dvopanna-skryty-potencial1.jpgu tisíciletích dělo, mělo vliv na to, že kvalita Panny je vyplašená, vyděšená, strnulá a nežije svůj šťavnatý potenciál.

 

Přitom s tím, jak v sobě panenské dary rozvineme, do určité míry souvisí i kvalita prožitku dalších měsíců roku i ostatních znamení zvěrokruhu, však všichni v sobě máme všechny ty kvality, jen v jiné míře a jedinečné kombinaci, a vše je propojené.

 

Panna se jednou rukou dotýká zářivé Lví hřívy, té záře, krásy, odvahy, lesku, sebedůvěry, živosti, tvořivosti a radosti ze života, ale v druhé ruce má klíč k podzimu. Ona ví. Ví, že zanoření je neodvratné.. Zná to tajemství.. to světlé i to tmavé..

 

Na video "Panna. Skrytý potenciál", které jsem pro Vás natočila, se můžete podívat na webu internetového vysílání CESTY K SOBĚ. 

 

Tu je link: https://www.cestyksobe.cz/panna-skryty-potencial/67225