Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

Žena v dárkovém balení

6. 8. 2016

Nejradši bych každé ženě nakreslila její vlastní osobní karty, protože jedarkove-baleni-eshop.jpg pro mě v životě důležité to lidské, hřejivé, s láskou pro někoho vytvořené, ten osobní člověčí dotek :-). To možné není (i tyhle jedny vznikaly 10 let), a tak komplet knížky a karet aspoň balím do dárkového balení. Každé balení je totiž trošku jiné, s trošku jinou ručně vyrobenou květinou, a tak aspoň takto symbolicky v sobě nese otisk originálu vytvořeného právě pro TU ŽENU.

 

Připadá mi, že k ženě patří i tvoření jemné a hřejivé, jen pro radost a pro ten okamžik samotný. Tvoření, které si žena užívá, zapomíná přitom na plynutí času, hraje si a mazlí se s tím, co vzniká a tu energii potom nese i to, co tímto způsobem vytvořila.

 

Když pod mýma rukama rozkvétají květiny na dárková balení, cítím propojení s generacemi žen přede mnou, nejen s maminkou a babičkami, o kterých vím, jak nádherné věci dokázaly v životě rukama a láskou vytvořit, ale i s generacemi žen před nimi, i když jejich tvoření jsem takhle zblízka nepoznala a také s ženami a jejich tvořivou energií obecně. Zároveň uctívám i to, že někdy tvoření neplyne tak, jak by žena toužila, s vědomím toho, že vždy se dá tvořivá energie uvolnit a rozproudit.

 

Dárkové balení kompletu Žena je mým drobným dárkem právě pro NI, právě pro TU ŽENU (ženu, která si komplet koupí nebo dostane) a její vnitřní krásu. Je také mým drobounkým příspěvkem k rozvíjení ženství a přirozených ženských darů jako je jemnost, něha a tvoření z hloubi duše.

 

Mám pocit, že se i s jemným jinovým tvořením potřebujeme setkávat, i když společensky je více oceňováno to, co je zaměřené na množství, neustálý růst a výkon. Tato jemná ženská energie, to jemné ženské tvoření z hloubi duše, nás vyživuje, laská, hladí a konejší.