Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

SETKÁVÁNÍ

zena-seminar.jpg

TERMÍNY SETKÁVÁNÍ

 

PROŽITKOVÉ PŘEDNÁŠKY A SEMINÁŘE 

Jsou pozváním k rozvíjení tvořivosti a jedinečných darů a talentů, k propojení s kořeny, s přírodou a jejími cykly a k naslouchání moudrosti svého těla i duše ...

 

Rozpomínáme se na to, co bylo pro nás ženy kdysi přirozené. Hlouběji se propojujeme s vlastním nitrem, s vnitřním voláním, s cyklickou pulzací tvořivé síly a také s odvahou rozvíjet a sdílet svůj jedinečný potenciál s ostatními a utvářet jedinečný dílek v mozaice světa.

 

 

PŘECHODOVÉ RITUÁLY jsou mostem mezi důležitými etapami života. Umožňují nám uctít své prožitky a zkušenosti nasbírané v období, se kterým se loučíme, a plně se otevřít potenciálu období, do kterého vstupujeme.

 

VÝSTAVY

 

 FESTIVALY, PRODEJNÍ VÝSTAVY A VELETRHY , kterých se sem tam účastníme.  Vždy vás rádi přivítáme na našem stánku. Je tu prostor pro seznámení a neformální popovídání. Rádi se s vámi setkáváme :-)  Zároveň si tu můžete prohlédnout a koupit mandaly, které kreslím a maluji, vyzkoušet, jak fungují karty kompletu Žena spolu s knížkou, prohlédnout si Omalovánky pro vnitřní dítě Žasnoucíma očima a další tvořivé výrobky, které jsou aktuálně v nabídce.