Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

RITUÁLY

PŘECHODOVÉ RITUÁLY
 

prechodovy-ritual-1-web.jpg

V současné době ženy provázím rituálem Přechod ženy do věku moudrosti

 

Toto období považuji za mimořádné období v životě ženy, kdy se žena může plně postavit do své síly a moudrosti, nově se rozzářit a mnoho dát sobě samé i světu.

 

Vzhledem k tomu, že pohled na zrání ženy je, z mého pohledu, v současné době pokroucený a dary menopauzy nedoceněné, tento přechodový rituál může ženu povzbudit na její nové cestě a podpořit ji v odvaze do své síly a moudrosti vstoupit.

 

 

Každý rituál je originál šitý na míru. Důležité je osobní setkání se ženou, kterou budu přechodovým rituálem provázet.

 

Podle osobního příběhu i preferencí ženy a současně podle vyladění ženy i celé skupiny žen, které ji přijdou podpořit, se odvíjí příprava a utváření rituálu. Základní linka rituálu je vždy předmětem domluvy předem.

 

Důležité pro mě je, aby se ženy cítily v bezpečí a mohly se tématu Věku moudrosti i přechodovému rituálu otevřít.  Zaměřuji se na prožitek a oslovení všech smyslů.


Mým záměrem je:


o aby žena, kterou rituálem provázím, cítila dary, které Moudrý věk přináší, aby období viděla jako období nových příležitostí a nového pohledu na svět, aby si dovolila vše nově žít a užít (bez ohledu na to, jak je to teď ve společnosti nastavené), případně zvědomila a uvolnila své obavy související se vstupem do nové fáze života, a také to, co ji v radostné cestě do nového životního období brzdí, je-li něco takového. Mým záměrem je také to, aby žena (a všechny přítomné ženy) porozuměla tomu, proč je toto životní období tak silné.


o aby každá z přítomných žen (bez ohledu na to, kolik je jí let, zda je po menopauze nebo před nebo je právě v období, kdy začíná cítit, že se toto období blíží) proměnila svůj pohled na Moudrý věk a jeho dary, aby se jim více otevřela a uvědomila si, že je její volbou, jak se bude dívat na zrání ženy, i to, že současné společenské nastavení není jedinou možností.


o abychom zároveň drobounkým dílkem přispěly k proměně pohledu na zrající ženu, na její krásu a jedinečné krásně zralé dary, které světu přináší.

 

Přechodový rituál v této podobě jak jej nabízím, je výsledkem mého 29 letého zkoumání, prožívání a péče o rozkvétání ženství a jemnou ženskou esenci. Je v něm obsažena i moje zkušenost s menopauzou, kterou jsem před několika lety prošla a přelaďování do nového období, i to, že v sobě nesu mnohaletou zkušenost být součástí jedné ze čtyř generací dospělých žen v naší rodině.

 

V současné době přechodovým rituálem provázím v Praze, případné jiné místo je otázkou domluvy.

 

RItuál trvá tři až čtyři hodiny. Cena je 5 000 kč.

 

Ráda Vám podám podrobnější informace mailem (mandaly@martizena.cz) nebo telefonicky (+420 732 924 329).