Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘE

PROŽITKOVÉ SEMINÁŘE A PŘEDNÁŠKYruze.png

 

Každá žena je jedinečná,

 

s jinými dary, talenty, vnitřním voláním, touhami a sny. Jaké jsou ty tvoje?

 

Pojďme je společně rozeznít.

 

Ženo, přijmi pozvání setkat se se svou přirozeností, vlastním rytmem a  jedinečnou tvořivou silou, pozvání porozumět cyklické pulzaci, opřít se o své kořeny i sílu přírody a oživit své tělo, intuici i spojení s vnitřním hlasem, který cestu zná.

 

Cestou se jemně dotkneme svých hlubin, posvítíme na již nepotřebné vzorce a posílíme odolnost vůči společenským "měla bys" i odvahu žít svůj příběh, rozvíjet svůj jedinečný potenciál a utvářet svůj každodenní život.

 

Jemným a hlubokým způsobem oslovíme své smysly, užijeme si barvy, tvary, mandaly, zvuky, vůně, jemný pohyb i intuitivní tanec. Povede nás prožitek, touha objevovat a potěšení. Prohloubíme propojení s přírodou a jejími cykly jako zdrojem síly.

 

Budeme se rozpomínat na to, co bylo kdysi pro nás ženy přirozené. Probudíme své tělo a budeme naslouchat jeho moudrosti, objevovat svou přirozenost a sílu a rozvíjet svou hlubinnou tvořivost i odvahu sdílet ji s ostatními. V každodenním životě.

 

 

Na JARO a LÉTO 2024 zatím žádné prožitkové semináře vypsané nejsou, protože  potřebuji dotáhnout několik tvořivých projektů.  A na co se můžete těšit?  Třeba na kalendář s mandalami na příští rok, který pro vás touto dobou rádi připravujeme..

 

Do OCHUTNÁVKY NOVINEK  vstoupíte tudy

 

 

 

PROŽITKOVÉ PŘEDNÁŠKY

 

Cykly a proměny v životě ženy

Žena & Tvořivá Síla

Žena jemná cesta, jemná ženská esence jako zdroj síly

Vnitřní hlas, intuice a moudrost těla v gejzírech každodenních činností

Mandaly a jejich použití v každodenním životě

Přechod v životě ženy a jeho potenciál

 

 

PROŽITKOVÉ SEMINÁŘE

 

Cykly a proměny v životě ženy, spojení s dávnou moudrostí

Žena & Tvořivá Síla

Tvořivá dílna "Probouzení kreativity"

Mandaly jako průvodce na cestě ženy ke své intuici, síle a přirozenosti

 

 

V případě zájmu o uspořádání prožitkové přednášky nebo semináře ve Vašem centru, Vaší firmě nebo jiném prostoru mě prosím kontaktujte mailem (mandaly@martizena.cz) nebo telefonem (+420 732 924 329).

 

 

 

setkavani.jpg