Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

TERMÍNY

Na JARO a LÉTO 2024 zatím žádné prožitkové semináře vypsané nejsou, protože dotahuji několik tvořivých déle rozpracovaných projektů. 

A na co se můžete těšit?  Třeba na kalendář s mandalami na příští rok, který pro vás touto dobou rádi připravujeme. Další novinky vám postupně představím..

 

Tu je malé ohlédnutí za podzimní výstavou

"MANDALA jemné doteky duše"

DĚKUJI za Vaše návštěvy, za zprávy a zprávičky i za to, že si mandaly našly cestu k Vám domů nebo k Vašim milým a blízkým pod stromek.

 

 

vernisaz-3.jpgvernisaz-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na vernisáži jsme se sešli 4. října večer. Příjemný večer obohatila svým taiji vystoupením Martina Slabá jr. a do prostoru plného kruhových symetrických obrazů vnesla kruhy a spirály v pohybu.

 

 

vernisaz-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na nové video ÚNOR měsíc změny směru a odvahy  se můžete podívat na internetovém vysílání CESTY K SOBĚ.

 

 

Únor je na první pohled nevýrazný měsíc. Šedohnědý, blátivý. Občas nás pohladí sluneční paprsky, občas sněží a mrzne. Příroda na povrchu vypadá, že je stále v zimním spánku. Ale v hloubce, a stejně tak i v našich tělech, se začíná připravovat proměna. Pohyb z hlubokého zimního zanoření směrem vzhůru, směrem ven... Ale více už ve videu..

 

Sledujte instagram a facebook nebo se rovnou přihlašte k odběru novinek (vpravo nahoře; nebojte, spamovat vás nebudu, sama to nemám ráda), abyste se o všech vypsaných seminářích, prožikových přednáškách, výstavách i dalších novinkách z mé tvořivé dílny dozvěděli hezky včas.

 

 

 

Zajímá vás, co se v poslední době dělo?  Do OCHUTNÁVKY NOVINEK  vstoupíte tudy

 

 

palava-seminar-1a.jpg