Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

O MNĚ

mamka-s-lizatkama-web.jpgJmenuji se Martina Slabá

 

Jsem průvodkyní na cestě ženy do nitra, k jemné ženské esenci, přirozenosti, jedinečným darům, talentům a hlubinné tvořivosti, na cestě ke kořenům a k propojení s přírodou a jejími cykly jako zdrojem síly, na cestě k oživení těla a naslouchání jeho moudrosti.

 

Nejraději sdílím, jak tyto ženské kvality rozvíjet v každodenním životě a jak cestu k sobě ladit se svým povoláním, partnerstvím, mateřstvím, péčí o teplo domova i dalšími oblastmi života.

 

Mým darem je vidět krásu a jedinečnost lidí. Mou radostí a posláním je provázet ženy na cestě k jedinečnému potenciálu, tvořivosti a přirozenosti.

 

Ráda jsem žena, partnerka  (více než tři desítky let v partnerství s jedním mužem), maminka dvou už řádku let dospělých dcer. Ráda se setkávám i tvořím na mnoho způsobů, ráda cítím a prožívám. Miluji přírodu a její proměny. Mám ráda život v jeho každodennosti.

 

 

ruze-sipkova-web.jpg

 

Provázím prožitkovými semináři a přednáškami, přednáším na festivalech, poskytuji osobní konzultace.

 

Ráda tvořím nové, jemné, hluboké i hravé prožitkové metody sebepoznání za použití barev, tvarů, mandal, zvuků, vůní a pohybu tak, aby žena cítila a rozproudila svou jedinečnou tvořivou sílu, přirozenost i vlastní rytmus a dostávala se tak blíže k sobě samé i k odvaze svůj potenciál svým jedinečným způsobem rozvíjet a sdílet.

 

Jsem  autorkou "semináře v krabičce" ŽENA (kniha a karty) pro propojení s nitrem jak v intimním prostředí domova, tak na ženských kruzích a na seminářích osobního rozvoje po České republice i v zahraničí.

 

Knihy a další tvorba:

 

♦  Kalendář Mandaly 2022 Harmonie roku

♦  ŽENA Kniha a 44 karet (2019) rozšířené vydání

♦  WOMAN A book and 44 cards (2019)

♦  Žasnoucíma očima, Omalovánky pro vnitřní dítě (2015)

♦  ŽENA Kniha a 42 karet (2012)

♦  Mandaly pro pohlazení duše, cestu k sobě, radost a naději (vznikají od roku 2002 doposud)

 

Maluji a kreslím mandaly. Mívám prodejní výstavy.

 

kolaz-fialova.jpg

 

 

Začátkem 90. let jsem si dovolila následovat volání své duše a odešla ze zajímavé pozice v malé mezinárodní firmě. Dovolila jsem si v té živé porevoluční době jít jemnější, sobě vlastní, cestou a dát prostor své přirozenosti, vlastnímu rytmu a objevování své jemné ženské esence, a zároveň prostor být partnerkou a maminkou. Změnila jsem svou civilní profesi a vedle ní začala rozvíjet své nově objevené dary.

 

Do vínku vloženou tvořivost,  hravost, citlivost, propojení s přírodou, touhu objevovat a rozvíjet potenciál ženství i nořit se do hlubin jsem doplnila o další vzdělání a praxe, jako je jemná práce s tekutinovým tělem, intuitivní tanec, rodinné a systemické konstelace, práce se stínem, sny, imaginací a další. Své vzdělání si dále prohlubuji. Věnuji se také samostudiu.

 

Za nejdůležitější však považuji život sám, každodenní setkávání, zrcadlení a zkušenosti, které každodenní vylaďování všeho, co k životu patří, přináší.

 

 

 

Před 32 lety jsem se vydala za hlasem svého srdce a voláním své duše, jakkoli nerozumné se to tehdy z vnějšku zdálo být, a tuto zkušenost s ženami ráda sdílím.

 

Každá žena je jedinečná, s jinými kvalitami a talenty vloženými do vínku, s vlastním vnitřním voláním, touhami a sny. Stojí za to je následovat.

 

Přijmi pozvání vydat se na cestu. Tvoje nitro cestu zná..

 

 

ruze.png