Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu

TVORBA

Dvacet zena-na-louce.jpglet maluji a kreslím mandaly. Každá  mandala je pro mě samostatným příběhem, útlejší nebo obsáhlejší knížkou (to podle tématu) vloženou do obrázku. Podrobněji o mandalách i mé cestě k nim.

 

V průběhu té doby byly vydány i dvě skutečné knížky:

 

První z nich je knížka ŽENA se 44 prožitkovými mandala kartami, která provází ženu na cestě k sobě, své přirozenosti, tvořivosti, hlubokým touhám, darům a talentům. Prohlubuje propojení ženy s jejím vnitřním hlasem, který cestu zná..

Vznikala 10 let, byla vydána v roce 2012. Na jaře 2019 vyšla v rozšířené verzi a zároveň byla poprvé vydána v angličtině.

 

 

Druhou je knížka Omalovánek pro vnitřní dítě Žasnoucíma očima, která zve k vybarvení detailně a s láskou nakreslených mandal a obrázků. Nakreslila jsem ji tak, aby oslovila dítě v nás (vnitřní dítě) a při vybarvování pohladila a rozezněla hravost, radost a chuť tvořit a užívat si pestrost života, i to, co je zdánlivě obyčejné a samozřejmé. Vyšla v roce 2015.

 

Kalendář MANDALY PRO RADOST 2023 pro radostné jiskřičky v každodennosti, pro pohlazení, radost a naději a pro laskavé plynutí s cyklem roku se narodil v říjnu 2022.